Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Seriju IGRA SUDBINE posle 700 epizoda napustila NAJVEĆA ZVEZDA? Evo o KOME JE REČ!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine Luka Raco

Igra sudbine prolazi kroz novu transformaciju. Tokom poslednjih meseci svedoci smo novog pravca u kom se kreće serija koja traje duže od tri godine. Novi likovi, povratak nekih starih, novi pravac priče… Igra sudbine kroji put nakon više od 700 epizoda uz nadu produkcije da će dočekati i dugo najavljivanu 1000. epizodu.

Igra sudbine Stevan Piale Luka Raco

Ipak, promene su uticale na to da nekada omiljena serija postane nešto manje omiljena, te se deo publike umorio od dešavanja u novim epizodama. A posustao je i veliki broj glumaca.

Igra sudbine

Posle mnogih velikih imena koja su napustila popularnu sapunicu, izgleda da se ovom spisku pridružilo i najveće, makar u pogledu glumačke biografije. Mnogi su primetili da glumice Snežane Savić, koja je od početka serije glumila baronicu Donku Desaeli, pred kamerama više nema. Prateći prethodna dešavanja u seriji, veoma je verovatno da se Donka, koja je novu sezonu započela veoma dinamično, više neće vraćati u seriju.

Igra sudbine 633

Zvanične potvrde od strane produkcije kao ni od same glumice još nema, ali je sasvim izvesno da se glumica Snežana Savić posle mesec dana nepojavljivanja u seriji, nezvanično oprostila od serije“Igra sudbine“.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement