Connect with us

Serije

„MEKDONALDOVA I DODS“: Na kanalu FOX CRIME

U petak, 05. maja, od 14.05

Published

on

Mekdonaldova i Dods

Ako ste ljubitelj krimića kao što su „Ubistva u Midsomeru“ ili „Smrt u raju“, nova britanska serija „Mekdonaldova i Dods“, koja na kanal FOX Crime stiže 05. maja i prikazivaće se petkom od 14.05, za vas će biti TV poslastica u kojoj ćete istinski uživati.

Radnja prati ambicioznu detektivku Lorin Mekdonald (Tala Guveja), koja je napustila opake ulice Londona i preselila se u mirni Bat, kako bi napredovala u karijeri. Stroga i ambiciozna, ona rešava slučajeve uz pomoć neuništivog entuzijazma i upornosti. Međutim, njena sreća neće potrajati. Kada joj je na jednom kompleksnom slučaju kao partner bude dodeljen skroman i tihi narednik Dods (Džejson Votkins), počinje prava avantura za ovaj tandem.

Zbog različitih pristupa poslu i ideji kako se treba sprovoditi zakon, kao i zbog potpuno suprotnih životnih stilova, ovaj dvojac uskoro dolazi u sukob. Ipak, kompromis se mora naći, jer nemaju drugi izbor osim da sarađuju. Njih dvoje shvataju da su baš one stvari u kojima se toliko razlikuju, u stvari, idealne alatke za rešavanje misterija i zločina.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement