Connect with us

Domaće serije

HIT! Una Zvrk odlazi iz serije IGRA SUDBINE? Luka, Una Hristić i Akica ponovo porodica! Evo i KAKO će se SVE ODIGRATI!

Napokon se sve razrešilo!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine posle dugo čekanja konačno je spremna da ostvari sve snove velikog broja gledalaca koji mesecima, a možda i godinama, priželjkuju da Luka Kanački i Una Hristić ponovo budu zajedno.

Naime, u jednoj od poslednjih epizoda videli smo da je Una Zvrk dobila poziv od mame iz Slovenije u kom joj saopštava da je bolesna. Glumica Tiana Upčeva uveliko glumi u stranoj seriji „The Ark“ koju gledamo na kanalu Sci Fi, i bilo je samo pitanje vremena kada će zbog ovog angažmana morati da se oprosti od „Igre sudbine„. Izgleda da je taj trenutak došao.

U najavi za novu epizodu Luka iznenađuje Unu Zvrk i kaže joj da će on ići sa njom za Sloveniju. Hoće li Una Zvrk to prihvatiti, i da li će se, čak i da odu zajedno, Luka i Una Zvrk iz Slovenije zajedno i vratiti?

Veoma je verovatno da će za njih dvoje ovo biti oproštajno putovanje. Verujemo da će scenaristi neko vreme zadržati Unu Zvrk u Sloveniji kako bi bila uz majku, a Luku za to vreme vratiti u Srbiju.

U odsustvu Une Zvrk, Luka će, pretpostavljamo, provoditi više vremena sa Unom Hristić i Akicom i među njima će se probuditi stara osećanja koja su imali kao porodica. Možda će ovo uticati na to čak i da se Una Hristić izleči i konačno seti svega. Da li je ovo konačni kraj razdvojenosti para kog publika serije „Igra sudbine“ najviše voli?

Otkrićemo u narednim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

 

Advertisement