Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 36. epizoda: ŠOK! Renata će otkriti Lali da je Balšina LJUBAVNICA? Sledi HAOS!

U ponedeljak, 8. maja, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 36. epizoda (2)

Zakopane tajne 36. epizoda: Dok Lala sedi u restoranu, za njen sto seda besna Renata. Da li će ispričati Lali istinu o Balši?

Vera razgovara sa Ljubicom i govori joj da je svesna da je greh iz mladosti odredio njen život, ali da kad gleda Viktora, ne vidi greh. Da li će Vera otkriti svoju veliku tajnu?

Jakov i Tadija pokušavaju da reše nešto, ali Tadija predlaže da se o svemu posavetuju sa Balšom. Ipak, Jakov predlaže da ovo pokuše da razreše među sobom, bez uplitanja oca. Šta Jakov želi da reši sa Tadijom?

Dora dolazi na terapiju kod Eme, i pita je da li bi joj u trenutnom stanju pomoglo ako bi Damiru dala još jednu šansu. Ali, Ema joj govori da odgovor na to pitanje treba da traži isključivo od sebe. Do kog zaključka će doći Dora?

Nikolina i Fani ulaze u još jednu svađu. Fani joj preti da će sve ispričati Balši, ali da li će to biti dovoljno da zaustavi Nikolinu?

Uglješin čovek prilazi Ivoni u restoranu i pravi sa da je od ranije poznaje. Koje su njegove namere sa Ivonom?

Gvozden je u strahu od Faninih postupaka i poverava se Aladži. Da li će on pomoći Gvozdenu ili će držati stranu svoje sestre?

Zdravko govori Andriji da je pronašao advokata koji će ga braniti bez novčane nadoknade. Da li će Andrija uspeti da se izvuče?

Vera razgovara sa Ljubicom i govori joj da je svesna da je greh iz mladosti odredio njen život, ali da kad gleda Viktora, ne vidi greh. Da li će Vera otkriti svoju veliku tajnu?

Dok Lala sedi u restoranu, za njen sto seda besna Renata. Da li će ispričati Lali istinu o Balši?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement