Connect with us

FILM

„DAN ZALJUBLJENIH“: Na kanalu TV 1000

Suđene i nesuđene ljubavi, u ponedeljak, 08. maja, od 18.25

Published

on

Dan zaljubljenih

Romantična komedija „Dan zaljubljenih“ koja je na kanalu TV 1000 (ponedeljak, od 18.25), predstaviće nam Dan zaljubljenih, koji nam dolazi svake godine, hteli mi to ili ne. To je dan kada svoju ljubav javno ističemo. I uvek postoji nada za pravu ljubav ili pravu katastrofu. Može da bude zbunjujuće i komplikovano, ali na kraju krajeva, takva je ljubav.

Priča prati desetoro ljudi iz Los Anđelesa. čiji se životi prepliću pred praznik ljubavi. Oni se mire i raskidaju usled iščekivanja koje sa sobom nosi taj praznik. Tu su vlasnik cvećare Rid, koji zaprosi svoju devojku Morli; Džulija, najbolja Ridova drugarica, koja se zabavlja sa Harisonom za koga se spletom okolnosti ispostavlja da je oženjen; Liz, poslovna asistentkinja, koja radi u najvećoj agenciji za pronalaženje talenata u gradu i viđa se sa Džejsonom; Džulijina majka Estel je srećna penzionerka koja otkriva svoju aferu mužu Edgaru

Genije komedije i reditelj nominovan za nagradu Emi, Gari Maršal, režira ovu komediju prepunu zvezda. Proslavite dan u životu ljubavi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement