Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 37. epizoda: ŠOK! Balša i Andrija se susreću OČI U OČI! Hoće li se POTUĆI?

U utorak, 9. maja od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 37

Zakopane tajne 37. epizoda: Uglješa dolazi u posetu Gloriji, koja je sada smeštena na psihijatriji, ali samo da bi likovao nad njenom sudbinom. Kako će se završiti ovaj njihov susret?

Balša zove majstora da mu popravi stolicu u kabinetu, a na vratima se pojavljuje Andrija. Ne znajući da je baš on Zdravkov sin i momak od koga je branio svoju ćerku Doru, Balša mu daje uputstva i govori da popravka ne bi trebalo da traje dugo, na šta mu Andrija odgovara da će im ipak trebati mnogo više vremena. Da li će uslediti dugoočekivano suočavanje Andrije i Balše?

Švrća razgovara sa Vanjom i govori mu da je on razlog zašto se nije udala. Kada je Vanja pita da li to stvarno misli, Švrća mu kaže da se šali i da on vrlo dobro zna razlog zbog kog nije stala pred oltar. Kakvu tajnu krije Švrća?

Svileni podnosi izveštaj Balši i govori mu da Kosara nije imala nijedan poziv sa Bogdanom otkako je nadzire, ali Balša ne veruje. Da li je u pravu što sumnja u svoju sestru?

Macana upada kod Nađe u kancelariju i traži od nje izjavu koja je overena, pečatirana i neoboriva. Da li će Macana dobiti ono što želi i kakve su njene namere?

Tadija se žali Ogiju da mu je muka od svega i da ne može ni da bude u pozorištu više, na šta mu Ogi savetuje da otkaže probu i ide tamo gde će videti Veru. Da li će ga Tadija poslušati?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement