Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Ovo su TOP 3 stvari zbog kojih MORATE gledati seriju NEMIRNI! Prva će vas ŠOKIRATI!

Od 13. maja na kanalu SUPERSTAR

Published

on

Nemirni

Nova serija Nemirni stiže na male ekrane, a gledaoci će od 13. maja moći da uživaju u trileru sa dramskim obrtima svakog vikenda u 21.00 na kanalu Superstar, prenosi Kurirov dodatak TV Ekran.

U produkciji From No Connection i Telekoma Srbija, nastalo je 12 epizoda serije koja kroz traganje za izvršiteljem nekoliko misterioznih ubistava donosi svet intrige, kriminala i životnih opasnosti.

Serija je nastala u režiji Darka Nikolića, dok uzbudljivi scenario koji prati inspektorku Mirnu Paligorić na istraživanju ubistava potpisuje Danica Nikolić Nikolić.

Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović izrazila je zadovoljstvo što nova serije domaće produkcije stiže na male ekrane.

– Posebno smo ponosni na činjenicu da je ovo projekat izuzetno visoke produkcije, kao i na to da ovde imamo glavni ženski lik, to je ono što nije uobičajeno, a što se sada veoma ceni u produkcijama širom sveta. Ispred nas je period značajnih premijera i naslova među kojima su „Tunel“, „Apsolutnih 100“ i „Drim tim“, a bićemo prisutni i na festivalima i marketima gde ćemo sigurno sklopiti dogovore i za vas imati nove ekskluzivne informacije – izjavila je ona.

Režiser Darko Nikolić je rekao da je „Nemirni“ ljudska drama ubačena u okvir krimi priče i da je upravo zahvaljujući Telekomu imao mogućnost da napravi seriju poput onih koje privatno gleda na svetskim striming platformama.

– U 12 epizoda upoznaćete veliki broj likova čiji se životi menjaju tokom deset dana i šta ih čini nemirnima. Imamo nekoliko slučajeva koji se međusobno prepliću i koji povezuju sve naše likove. Serija je i krimi triler i drama i misterija, a zapravo je sve koncipirano kao mozgalica, slagalica koju slažemo i na kraju dobijamo odgovore na sva pitanja. 80 ljudi je snimalo 82 snimajuća dana, oko 4 meseca snimanja koje je vodila izuzetna autorska ekipa serije. Snimanje je bilo na više od 50 lokacija, više od 50 uloga i oko 1000 statista – izjavila je producentkinja Dragana Jovančević.

Jednu od glavnih uloga u seriji tumači Gordan Kičić koji je naveo da mu je uloga u ovoj seriji drugačija od svega što je do sada igrao i dodao: „Mislim da će publika uzivati i jedva čekam da vidim kako će sve na kraju ispasti. Imali smo neke zanimljive scene, moj lik je profesionalni vozač pa smo imali potere koje sam ja vozio, a ostali smo živi i zdravi“.

Pored Kičića, kroz uzbudljivu priču vodiće nas glumačka postava koju čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Aleksandra Janković, Ljubomir Bandović, Jelena Stupljanin, Ana Mandić, Rale Milenković, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Anica Dobra, Gorica Popović i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV/ TV Ekran

Advertisement