Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 39. epizoda: ŠOK! Đurđa ide u ZATVOR? Evo i ZAŠTO!

U ponedeljak, 15. maja od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 39

Zakopane tajne 39. epizoda: Relja zatiče Feđu kako pokušava da uđe u Balšin kabinet. Nevešto, Feđa pokušava da se izvuče pričom da ga je Švrća poslala u kuhinju po kiselu vodu, ali kod Relje to ne pije vodu. Šta će Relja uraditi i da li će ispričati u kakvoj nezgodnoj situaciji je zatekao Feđu?

Posle dužeg vremena, Lala se nalazi sa privatnim detektivom kog su Ema i ona angažovale kako bi pronašao dokaze da je Đurđa podmetnula požar u Gvozdenovoj kući. Da li će Lala dobiti dokaz koji joj je potreban?

Ubavka nastavlja da blati Veru kod Svetozara, govoreći mu da se džaba ženio, ako će majka da mu kuva. Svetozar je pita dokle će se tako ponašati, na šta mu Ubavka odgovara da će tako biti sve dok ne uspe u nameri da je otera. Šta će joj Svetozar reći na ovo?

Caca pokušava da osvesti Doru da vodi računa sa Pavlom, jer je provela malo vremena sa njim, a već govori da se zaljubljuje u njega. Da li će uspeti da otvori oči Dori?

Fani se žali Gvozdenu na Nikolinu, ali njemu je nakon toga žao Nikoline, a ne sopstvene žene. Da li će ovo razbesneti Fani?

Tokom doručka, Kosara pred svima govori Balši da ako nastavi da skuplja porodicu sa ulice, da će morati da sagradi novu kuću – aludirajući na Švrću i njenog dečka Feđu. Da li će Švrća odgovoriti Kosari?

Vanja moli Švrću da se ne meša u njegove stvari, ali Švrća mu kaže da će to uraditi pod jednim uslovom – ako je preduhitri i sam počne da rešava svoje stvari. Šta muči Vanju?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

 

Advertisement