Connect with us

Serije

„DŽEJMIJEVO VELIKO BEKSTVO U ITALIJU“: Na kanalu 24KITCHEN

U petak, 19. maja, od 08.00-08.30 (dve epizode)

Published

on

Džejmijevo veliko bekstvo u Italiju

„Džejmijevo veliko bekstvo u Italiju“ je dokumentarni serijal koji je premijerno na kanalu 24Kitchen (petak, od 08.00-08.30) i prati kako nakon godinu dana borbe protiv nezdrave hrane, Jamie beži u Italiju u svojoj kamp-kućici da ponovo probudi strast prema kuvanju i ljubav prema kvalitetnim sastojcima.

Njegova potraga za nadahnućem odvodi ga stranputicama. Vraća se osnovama, žive će od zemlje, upoznati meštane i kuvati tradicionalna italijanska jela na svoj način. Što će Italijani misliti o njemu i njegovoj hrani u svom kraju?

U prvoj epizodi pod nazivom „Sicilija“, Džejmi svojim kamperom putuje Francuskom, zatim putuje brodom od Đenove do Venecije, živi nedelju dana u kampu, upoznaje kontesu i uči da sprema uličnu hranu. Na kraju će preuzeti uličnu ćevabdžinicu na najposećenijoj noćnoj pijaci Palerma.

U drugoj epizodi pod nazivom „Maretimo“, Džejmi dolazi u malo sicilijansko mesto u kojem su automobili zabranjeni i u kojem ima samo jedna radnja sa voćem i povrćem. Međutim, ovde se nalazi jedan od najboljih restorana na ostrvu, ali je nepoznat.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement