Connect with us

Serije

„ZAVRŠNI UDARAC“: Krimi drama na kanalu FOX CRIME

U sredu, 24. maja, od 18.05-19.05 (dve epizode)

Published

on

Završni udarac

U ovoj krimi drami „Završni udarac“ koja je na kanalu Fox Crime (sreda, od 18.05-19.05), zamenica šefa Li Džonson, koja je obučena u Ciji, vrhunska je istražiteljka. Uprkos njenoj genijalnosti i razvijenim veštinama ispitivanja, frustrira je politikarenje u policiji Los Anđelesa. Njena ekipa je naviknuta na njen neobičan stil rada.

U epizodi pod nazivom „Kulturni šok“, videćete kako je mlada Kineskinja, vlasnica uspešne turističke kompanije, pronađena mrtva u autobusu, slučaj je dodeljen Brendinoj jedinici, jer je kompanija prevozila mnoge važne zvaničnike kineske vlade. Ali istraga kreće u drugom pravcu kada detektivi otkriju sočne detalje o nekim zaposlenima u kompaniji. U međuvremenu, dok Brenda radi, Fric je primorana da zabavlja svoje roditelje, Vilija Reja (Frens Sternhagen) i Kleja (Beri Korbin).

U epizodi pod nazivom „Skok ljubavnika“, gledaćete kada se nađe telo žene ispod litice, u blizini njenog havarisanog automobila, u prvi mah se čini da je to bila nesreća. Ali Brenda i njen tim otkrivaju da je žrtva radila za Odeljenje za unutrašnju bezbednost u Vašingtonu i da je istraživala finansije Policijske uprave Los Anđelesa. Takođe, pregledom tela se vidi da joj je neko uprskao odbrambeni sprej u oči, ubo je nožem, a kada je pad nije ubio, razbio joj glavu i oduzeo laptop i mobilni telefon. Ispitivanje osumnjičenih, koje je naljutio revizor, postaje teško kada se FBI umeša. Ali Brenda je uporna i istraga je dovodi do šokantnog otkrića da je mrtva žena bila u srodstvu sa nekim koga Brenda poznaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement