Connect with us

FILM

„MOBILNI“: Akcioni triler na kanalu FOX

U petak, 02. juna, od 21.00

Published

on

Mobilni

U akcionom trileru „Mobilni“ koji je na kanalu Fox (petak, od 21.00), gledaćete kako mladić dobija poziv od starije žene koja tvrdi da je oteta i da su se otmičari sada ustremili na njenog supruga i dete.

Srednjoškolska nastavnica biologije Džesika Martin (K. Besindžer) živi mirno i bezbrižno. Kao i svakog radnog dana prati svoga sina osnovnoškolca Rikija (A. Tejlor Gordon) do školskog autobusa i vraća se u svoju porodičnu kuću u kojoj njena kućna pomoćnica radi uobičajene poslove. Iznenada u njen dom provaljuje nekoliko muškaraca koje predvodi čovek po imenu Itan (Dž. Stetam).

Ubijaju pomoćnicu i kidnapuju Džesiku. Odvode je u kuću van grada i zaključavaju na tavan. Itan razbija telefon na tavanu tako da Džesika ne može nikoga da pozove u pomoć. Džesika ipak uzima uništeni telefon, očajnički povezuje žice o kojima nema pojma i uspeva da dobije kontakt i pozove nekoga. Mladiću zvoni mobilni telefon Rajana (K. Evans) koga je upravo ostavila njegova devojka Kloi (J. Bil), tvrdeći da je neodgovoran i neozbiljan. U početku, Rajan poziv shvata kao šalu i smeje se, ali kada čuje njenu vrisku dok je kidnaperi tuku, shvata da je poziv veoma ozbiljan i žuri u policiju, dajući informacije o tome šta je čuo policijskom naredniku Bobu Muniju (V. H. Mejsi)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement