Connect with us

Emisije

„SREĐIVANJE STARIH AUTOMOBILA“: Maraton KLUBA EXPLORE

Treća sezona, u petak, 02. juna, od 10.00-16.10 (sedam epizoda)

Published

on

Sređivanje starih automobila

U okviru Kluba Explore (petak, od 10.00-16.10), gledaćete maraton serijala „Sređivanje starih automobila“ gde Gus Gregory i Will Tricket slede svoj san i zarađuju od preprodaje automobila.

U epizodi pod nazivom „Rover MGF“, tim je pronašao najgori MGF u zemlji. Sa ozbiljnim curenjima i krilima koja su toliko izbledela da su ružičasta, momci brzo otkrivaju da je jeftin auto s razlogom jeftin.

U epizodi pod nazivom „Fiat 126“, gledaćete šta kupujete ako volite klasični Fiat, ali klasični 500 nije u vašoj ligi? 126 je nova meta tima – onaj koji su pronašli je bez rđe, ali u užasnom voznom stanju.

U epizodi pod nazivom „Trijumf Herald“, Herald je odličan klasik za početnike. Ovaj je imao 2 vlasnika i prešao je 50 000 milja, ali je zaglavljen u štali. Ako se njegov motor, gorivo, kočenje i menjač mogu rešiti, onda će to biti dragulj.

U epizodi pod nazivom „Mini kuper“, tim zna da je BMV Mini dobar i popularan, ali automobil iz ove epizode se pregreva. Kupljen je za samo 600 funti Ibeju, ali može li od njega biti neke koristi?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement