Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 51. epizoda: POLICIJA HAPSI ANDRIJU! Ko stoji iza ovog?

U utorak, 6. juna

Published

on

Zakopane-tajne-51-epizoda

Zakopane tajne 51. epizoda: Simona govori Dori kako je loš čovek i da je uradilo nešto nečasno zbog čega ima grižu savesti, ali Dora ne može da poveruje u to. Da li će joj Simona priznati da je pokušala da zavede Andriju?

Ubavka se žali Nađi kako joj je neverovatno da je neko tako naivan poput Svetozara sposoban da bude uspešan advokat. Nađa ne razume zbog čega misli da je naivan, a Ubavka joj govori da je olako prihvatio lekarski izveštaj o Verinoj trudnoći. Kakav plan ima Ubavka?

Nakon što se smirila situacija sa Svetozarom, Ljubica kaže kako je konačno sve dobro, ali joj Jela govori da ništa nije dobro i da ko zna šta Svetozar sledeće može da smisli. Da li je Jela u pravu što sumnja?

Svileni i Balša su besni nakon što je najčitaniji portal u zemlji objavio tekst sa naslovom da se imperija Doder raspada. Da li će Svileni uspeti da otkrije ko stoji iza ove kampanje koja se vodi protiv Balše?

Lala, Ema i Vanja se sastaju sa privatnim detektivom i Vanja od njega traži da proveri Feđu jer je ubeđen da može da naudi ne samo Švrći, već i celoj porodici. Šta će otkriti privatni detektiv?

Nikolina pokušava da sazna jednu informaciju od Cace, ali joj ona govori da ne želi da bude njen saveznik. Šta namerava Nikolina?

Relja želi po svaku cenu da sazna istinu o svojoj majci i odlazi u bolnicu sa namerom da razgovara sa načelnikom. Da li će uspeti da dođe do istine?

Kosara i dalje ne odustaje od ideje da spoji Doru i Damira, te s njim odlazi na ručak i govori mu da mora da gleda širu sliku a ne da razmišlja kao povređeni tinejdžer. Da li će Damir pristati na Kosarin plan?

Dok Andrija sedi u stanu sa Ćirom, upada policija sa nalogom za Andrijino hapšenje. Ko stoji iza ovoga?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement