Connect with us

Serije

„SVET MRTVIH“: Na kanalu EPIC DRAMA

Slika svoje žrtve dok umiru, u subotu, 10. juna, od 23.20

Published

on

Svet mrtvih

Serija „Svet mrtvih“ koja je na kanalu Epic Drama (subota, od 23.20), se dešava krajem 1880-ih, kada je praksa fotografisanja nedavno preminulih bila popularna širom Irske i Evrope. Smatralo se da je fotografija bliske osobe koja je preminula najvrednija dragocenost, a Brok Blenerhaset je najpoznatiji fotograf preminulih u Irskoj koji pokušava da oživi svoj posao nakon nesreće.

Brok angažuje Konala Moloja, odanog i vrednog asistenta i bivšeg grobara, a u vođenju posla mu pomaže Nensi Vikers, njegova mlada nećaka sa kojom nije bio blizak. Nakon poteškoća na početku, njihova saradnja počinje da se razvija, ali izgleda da se memorijalnom fotografijom bavi i neko sa opasnijim namerama.

Policijski inspektor Frederik Regan iz Dablinskog zamka započinje istragu niza ubistava u kriminalnom podzemlju Dablina, i uskoro dolazi do zaključka da serijski ubica zarađuje na novoj vrsti fotografija: slikama svojih žrtava dok umiru. Kako se broj žrtava povećava, Blenerhaset, Moloj i Vikers moraju da zaustave ubicu koji namerava da ih liši i posla i života.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement