Connect with us

Filmovi

„SMRT U RAJU: BOŽIĆNI SPECIJAL“: Na kanalu FOX CRIME

Božićna čestitka, u nedelju, 11. juna, od 15.50

Published

on

Smrt u raju: Božićni specijal

„Smrt u raju: Božićni specijal“ 90-minutna epizoda, koja će imati svoj debi u 15:50 na kanalu Fox Crime (nedelja). Osunčana, blistava lepota ostrva Svete Marije, uzdrmana je neočekivanim ubistvom na Božić. Mnogi poznati gosti su osumnjičeni. Dugometražna epizoda prati povratak Denija Džona Džulsa, u ulozi Dvejna Majersa.

U snimku koji je ekskluzivno objavila televizija, sve je bačeno u haos kada vozač londonskog minibusa Kolin Babkok (Metju Bejnton) dobije zloslutnu božićnu čestitku koja ga povezuje sa biznismenom koji je poginuo na Sent Mari.

Zaplet zatim prati inspektora Nevila Parkera (Ralf Litl) i komesara Selvina Patersona (Don Vorington) dok pokušavaju da otkriju zašto bi on uopšte dobio kartu – koja jednostavno glasi: Filip Karlton je ubijen.

Mnoga od naših omiljenih lica vraćaju se na svečani specijal, uključujući Dona Voringtona kao komesara Selvina Patersona, Elizabet Buržin kao Ketrin Bordi i Ralfa Litla kao inspektora Nevila Parkera. Danni John-Jules se takođe vraća kao jedini policajac Dvejn Majers, obožavaoci će biti zadovoljni.

Ali koje druge gostujuće zvezde će se pojaviti uz glavnu glumačku ekipu? A gde ste ih ranije videli?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement