Connect with us

FILM

„HANIBAL“: Triler na kanalu FOX

Deset godina kasnije, u ponedeljak, 12. juna, od 21.00

Published

on

Hanibal

U ovoj trileru „Hanibal“ koji je na kanalu Fox (ponedeljak, od 21.00), u životu dr. Hanibala Lektera postoji neko baš po njegovoj meri. On misli na nju i pita se može li njegov život biti potpun bez nje. Njena snaga proističe iz discipline i čistoće postojanja. Postoji sena koja je prati svuda, slabost koja je čini ranjivom.

Deset godina kasnije, on je i dalje njena najgora noćna mora. Deset godina kasnije, ona je njegova najveća fantazija. Prošlo je deset godina otkako je dr Hanibal Lekter pobegao od svojih staratelja, a agent FBI Klarisa Starling razgovarala je sa njim u bolnici maksimalne bezbednosti za lude kriminalce. Dr Lekter je sada u Italiji, uživa u slavnoj pobedi i svetu bez staratelja. Ali Starlingova nikada nije zaboravila svoj susret sa doktorom Lekterom – njegov hladni i zastrašujući glas koji još uvek proganja njene snove. Mejson Verdžer, šesta Lektorova žrtva, takođe se seća doktora Lektera. Jedini naslednik porodičnog nasleđa, Verger koristi svo svoje bogatstvo da traži osvetu. Jasno mu je da će uspeti da stigne do Lektora tek kada mu postavi mamac kojem neće moći da odoli: Klarisa Starling…

Adaptacija bestselera Tomasa Harisa o strašnom Hanibalu Lekteru, nastavlja priču započetu u filmu „Kad jaganjci utihnu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement