Connect with us

FILM

„GOSPOĐA BRAUN“: Na kanalu TV 1000

U nedelju, 18. juna, od 16.10

Published

on

Gospođa Braun

U istorijskom filmu „Gospođa Braun“ koji je na kanalu TV 1000 (nedelja, od 16.10), je priča o neobičnom prijateljstvu između Kraljice Viktorije, najmoćnije žene na svetu i Džona Brauna, prostog škotskog zemljoradnika, koja je izmenila imperiju.

Posle smrti svog muža, princa Alberta, kraljica Viktorija (Džudi Denč) je očajna i živi u žalosti naredne dve godine. Kad jedan od sluga predloži da bi jahanje moglo biti okrepljujuće za kraljičino zdravlje i duh, Škot Džon Braun (Bili Konoli) postaje njen vodič i konjušar. Kraljica u početku ne pokazuje nikakvo interesovanje za jahanje iako Braun svakodnevno priprema konja. Konačno, posle nekoliko dana, gospodin Braun otvoreno govori kraljici: „Tako mi boga, nisam ni sanjao da ću vas videti u takvom stanju!“

Dok su dvorjani šokirani, kraljica je prijatno iznenađena time što joj se neko obraća tako direktno. Uskoro svakog jutra odlazi na jahanje sa gospodinom Braunom i shvata da joj je on pravi prijatelj, koji joj se obraća kao ženi, a ne kao vladarki. Međutim, mnogi dvorjani su šokirani njihovim odnosom, verujući da Braun koristi to prijateljstvo za političku prednost – ili još gore, da bi postao njen ljubavnik.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement