Connect with us

Serije

„ZAVRŠNI UDARAC“: Na kanalu FOX CRIME

Trka za novog načelnika, u ponedeljak, 19. juna, od 18.05-19.05 (dve epizode)

Published

on

Završni udarac

U šestoj sezoni „Završni udarac“, (Fox Crime, ponedeljak, od 18.05-19.05), ZA Brendu Li DŽonson (Kira Sedžvik) kažu da je bila i ostala najbolja detektivka na malom ekranu. Publika je voli, a i kritičari su joj naklonjeni, pa otuda joj dva najveća TV priznanja – Zlatni globus i Emi nagrada.

U šestoj sezoni započeće borba za novog policijskog načelnika, za čije mesto se kandidovao i Vil Papa. Ukoliko se Papa domogne nove funkcije i Brendu očekuje unapređenje. Ona će, motivisana jakim političkim igrama, početi da preispituje svoju karijeru. Unapređenje bi mogao da dobije i njen kolega iz odeljenja za pljačke i ubistva – komandant Tejlor. I Brendinog muža, FBI agenta Frica Hauarda, očekuju promene. Nakon što je odbio unapređenje koje bi ga primoralo da se preseli u Vašington, smeši mu se posao u Los Anđelesu…

U prvom nastavku šeste sezone stradao je čovek koji je sa balkona fotografisao zvezde. Iako bi zločin mogao da ima veze sa njegovom ljubavnicom, istraga je u zastoju, jer nema traga oružju kojim je on ubijen. Istovremeno, tim ne može da se navikne na rad u novoj kancelariji.

U drugoj epizodi nestaje dadilja gradonačelnikovih bliskih prijatelja, a Brenda i kapetan Rejdor (Meri Mekdonel) vode istragu. Ali Rejdorini pravi motivi bi mogli da utiču na Brendinu karijeru.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement