Connect with us

FILM

„DOKAZ“: Drama na kanalu TV 1000

Da li je ludilo nasledno, u nedelju, 25. juna, od 14.15

Published

on

Dokaz

U drami „Dokaz“ koja je na kanalu TV 1000 (nedelja, od 14.15), ćerka briljantnog ali mentalno poremećenog matematičara koji je nedavno preminuo pokušava da se suoči sa svojim mogućim nasleđem, njegovo ludilo. Stvari komplikuju jedna od bivših učenica njenog oca i njena otuđena sestra.

Ketrin je žena u kasnim dvadesetim, duboko odana svom ocu Robertu, briljantnom i poznatom matematičaru. Iako Robertova veština u svetu brojeva i dalje deluje snažno, on počinje da gubi dodir sa stvarnošću i kako ga obuzima ludilo, Ketrin počinje da se pita da li je možda nasledila očevu mentalnu bolest zajedno sa svojim matematičkim genijem.

Nakon Robertove smrti, Ketrin se suočava sa Halom, talentovanim i vatrenim Robertovim učenikom koji želi da pregleda pokojnikove beleške u nadi da će pronaći njegovo poslednje veliko delo. Dok Ketrin okleva da se suviše duboko zagleda u rad svog oca iz straha da bi tamo mogla videti tračak sopstvene budućnosti, ona dozvoljava Halu da to uradi. Kada jedna sveska otkrije matematički dokaz potencijalno istorijskih razmera, to izaziva nepredviđene posledice.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement