Connect with us

Serije

„OSTRVO MONSUNA“: Na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

Premijera serije, u nedelju, 25. juna, od 11.55-14.10 (četiri epizode)

Published

on

Ovaj serijal „Ostrvo monsuna“ koji je na kanalu National Geographic Wild (nedelja, od 11.55-14.10), istražuje spektakularan divlji svet Šri Lanke, očaravajućeg ostrva, sveta ekstrema. Od vlažnih džungli na jugu do sušnih oblasti na istoku, ovo malo ostrvo predstavlja mozaik staništa i mikroklima.

Senovite šume Nacionalnog parka Jala savršeno su sklonište za leoparde. Jedna mlada ženka Aša nikad nije otišla izvan majčine teritorije, teritorije od dve kvadratne milje, prepune jelena i divljih svinja. Savršen plen za leoparda.

Beba slona Loka provlači se između grdosija i mora da nauči važne životne lekcije poput sisanja, plivanja i korišćenja svoje nespretne surle. Dok uči, njegova porodica pomno motri na njega.

U isušenim ravnicama Šri Lanke majmuni jedu sočne lokvanje na jezeru u šumskoj čistini. Pored njih, jeleni i divlje svinje dolaze da se napoje. Naizgled mir, koji neće dugo potrajati.

Ogromno veštačko jezero u Nacionalnom parku Minerija izvor je života za najveću grupu slonova u Aziji. Ovde dolaze porodice, ali za jednog mladog mužjaka, ova sezona biće prekretnica u njegovom životu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement