Connect with us

Serije

„VOKER“: Avantura na kanalu FOX

Svet na žici, u utorak, 27. juna, od 12.40

Published

on

Voker

U avanturi „Voker“ koja je na kanalu Fox (utorak, od 12.40), Džared Padaleki glumi Kordela Vokera, udovca i oca dvoje dece koji ima svoj moralni kodeks. Posle dve godine kao tajni agent, vraća se u Ostin, da bi kod kuće otkrio još teži posao. Pokušaće da se poveže sa svojim kreativnim i pažljivim sinom, i tvrdoglavom, a ponekad i buntovnom ćerkom tinejdžerkom, kako bi izbegao razdor u svojoj porodici – bratom koji ga je zamenio u njegovom odsustvu, oštroumnom majkom i tradicionalnim ocem.

Vokerov bivši kolega sada je komandant Rendžersa. Voker pronalazi neočekivani zajednički jezik sa svojom novom partnerkom (jednom od prvih žena u istoriji teksaških rendžera), koju igra Lindzi Morgan, dok postaje sve sumnjičav u vezi sa okolnostima oko smrti njegove žene.

Budućnost porodice Voker izgleda puna nade – sve dok Kordel ne nestane. Dok misteriozni otmičari pokušavaju da ga fizički i psihički slome, kapetan Džejms, Kesi i drugi rendžeri nastoje da spasu Kordela, ali Stela ima svoje ideje o pomoći.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement