Connect with us

Serije

TETKA KAĆINE TAJNE Na kanalu 24KITCHEN

Izuzetno kreativna kuvarica, u ponedeljak, 03. jula, od 12.00-12.30 (dve epizode)

Published

on

Tetka Kaćine tajne

Tetka Kaćine tajne je kulinarska emisija koja je na kanalu 24Kitchen (ponedeljak, od 12.00-12.30), Katija Goarmon je bivša finalistkinja portugalske verzije Masterchefa, izuzetno kreativna kuvarica koja svako moderno ili tradicionalno jelo pretvara u pravo malo lično remek-delo. Zbog svog prirodnog stila izlaganja u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni, opravdano je stekla reputaciju i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih kuvara. Kejtine emisije uvek obiluju ukusnom hranom, a priče iz privatnog života koje prate pripremu jela njen su lični stil i začin svakom kulinarskom nastupu.

U epizodi pod nazivom „Ponovo izmišljen“, tetka Kaća veruje da je sreća u preobražaju, prilagodljivosti, kreativnosti i posmatranju okruženja iz različitih perspektiva. Ova pravila važe i u kuhinji, a Kaća svaki dan traži inspiraciju u porodičnim receptima koje prerađuje po svom ukusu.

U epizodi pod nazivom „Jaja“, u slanim i slatkim jelima jaje je često neizostavan sastojak. Tetka Kaća je ovu epizodu posvetila jajetu i podeliće tri recepta u kojima je jaje glavni sastojak. Prvo na meniju je jaje na oko na tostu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto 24Kitchen

Advertisement