Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 6 donosi ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Luka napušta Akicu i UNU HRISTIĆ, i odlazi u MANASTIR? A evo i ZAŠTO!

Luka i Una Hristić NEĆE BITI ZAJEDNO?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine u nedelju 2. jula zvanično je odsvirala kraj utakmice kada je reč o TV sezoni 2022/2023. Ali ne i kraj kada je reč o seriji! Jer već od jeseni očekuje nas nova šesta sezona najdugovečnije domaće serije sa kojom ćemo ući u 2024 uz, sigurni smo, dovoljno uzbuđenja za bar još 100 nastavaka. Veliko finale donelo nam je i veliki obrt na samom kraju koje nas je sve ostavio sa bezbroj pitanja.

Zašto su Luka i Aleksa uhapšeni? Šta će biti sa Vukašinom? Da li je moguće da će poći za Adom Kanački? Da li je Una Zvrk zaista poginula u saobraćajnoj nesreći na putu za Sloveniju kada se njen autobus prevrnuo? I za kraj, ono što verovatno sve gledaoce najviše zanima – hoće li Luka i Una Hristić konačno biti zajedno?

Svaka od ovih tema je u najmanju ruku GORUĆA! A kako će one biti razrešene saznaćemo već za nekoliko meseci kada na male ekrane stigne nastavke popularne sapunice.

Međutim, fanovi „Igre sudbine“, kao i uvek, već imaju svoje smele i originalne teorije. Jedna od njih nam je naročito privukla pažnju.

Iako je veliki broj gledalaca i dalje za ideju da se Una Hristić i Luka Kanački pomire i nastave svoju ljubav gde su je prekinuli pre nekoliko godina kada je Una otišla u Ameriku zbog zdravstvenog problema, ima i onih koji su protiv ovakvog scenarija. Ili, pak, celokupnu situaciju sagledavaju mnogo realnije.

Naime, prema teorijama nekih gledalaca, Lukina ljubav prema Uni Zvrk bila je iskrena, koliko god to smetalo ljubiteljima druge Une. Upravo zbog toga, u slučaju da je Una Zvrk zaista poginula na putu do Slovenije, oni sumnjaju da će Luka Kanački tako lako moći da preboli svoju bivšu ljubav. Ako vratimo film unazad, godinu dana trebalo mu je da se izleči od kraha koji mu je doneo rastanak od Une Hristić kada je otišla za Ameriku, a nju je tada mrzeo, jer ga je ostavila. Postavlja se pitanje, kako će reagovati na rastanak od devojke koju je voleo do samog kraja?

Možda baš onako kako sugeriše jedan od obožavalaca serije. Možda Luki bude dosta svega i odluči da digne ruke od dotadašnjeg života i pobegne u manastir gde će se zamonašiti?

Šta mislite, da li bi Luka u nastavku mogao da napusti Akicu i Unu Hristić i ode u manastir?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

 

Advertisement