Connect with us

Serije

ČIKAGO U PLAMENU Na kanalu FOX LIFE

U četvrtak, 06. jula, od 19.00

Published

on

Čikago u plamenu

Čikago u plamenu je popularna serija koja prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i bolničara u vatrogasnoj stanici u Čikagu (Fox Life, četvrtak, od 19.00).

Nakon pogibije vatrogasca Endrua Dardena, lojalnost pripadnika jedinice podeljena je između poručnika Metjua Kejsija, koji vodi Truck Co. 81, i Kelli Severide, komandant odreda. 3., koji se međusobno optužuju za smrt dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Dardenova žena krivi Keli za tragediju, a krivica izjeda poručnika. Ali uprkos podelama, vatrogasci su ujedinjeni kada je njihov kolega Kristofer Herman umalo nastradao.

Novajlija u jedinici je Piter Mils, koji je raspoređen u jedinicu Truck Co. 81. Mils je odlučio da sledi put svog pokojnog oca, uprkos negodovanju njegove majke. Pored vatrogasaca su i bolničarke Gabrijela Doson i Lesli Šej, jedine žene u vatrogasnoj stanici. Pod vođstvom šefa Volasa Bodena, pripadnici jedinice svakodnevno se suočavaju sa smrću, štite jedni druge i trude se da budu uz svoje kolege bez obzira šta se dešava i kolika je cena štednje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement