Connect with us

Serije

MESTO ZLOČINA Na kanalu FOX CRIME

U utorak, 11. jula, od 14.10-15.05 (dve epizode)

Published

on

Mesto zločina

Mesto zločina je drama o forenzičarima obučenim da rešavaju kriminal pretražujući mesto zločina, prikupljajući neoborive dokaze i otkrivajući izgubljene delove koji će im pomoći da reše misteriju (Fox Crime, u utorak, od 14.10-15.05).

Saru i Nika čekaju na mestu zločina sa krvavim telom producenta pornića, Rajana Lestera. Pronašla ga je ljubavnica Marni Benet, koja je bila u kući kada se ubistvo desilo, ali ništa nije čula, ni videla. Marni tvrdi da je Rajan rekao da ga ga kroz prozor sobe, odnosno filmskog stubija, posmatra osoba koja liči na Merilina Mensona. U kući je pronađen krvav otisak cipele, tako da forenzničari imaju važan trag. Prvo posećuju tinejdžera Krega, a zahvaljujući policijskom psu, ubrzo otkrivaju još jednu žrtvu – dilera Kila.

CSI istražuje smrt Džejsona Deveroa. Ubica se uopšte nije trudio da sakrije telo, a očigledno je želeo da se dočepa čipa s RFID tehnologijom, ubačenom u ručni zglob žrtve. Džejson je pomoću čipa ušao u kompaniju u kojoj je radio, odnosno servisnog centra koji proizvodi bezbedonosne kartice i drugu elektronsku opremu za kazina. Braš ispituje svog kolegu Paulija, koji ga nije volio. Greg otkriva da je Džejsonov laptop bio pun kodova pomoću kojih je mogao da „provali“ u kompjutere svojih kolega.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement