Connect with us

NE PROPUSTITE

AGATIN HJERSON Na kanalu EPIC DRAMA

Pomračenje, 1. deo, u petak, 14. jula, od 00.50

Published

on

Agatin Hjerson

AGATIN HJERSON  je nova kriminalistička serija premijerno na kanalu Epic Drama (petak, od 00.50). Za ovu seriju moramo da se vratimo duboko u prošlost, a zatim da se vratimo u sadašnjost. Čuvena autorka krimi romana Agata Kristi stvorila je lik Arijadne Oliver. Osim što je dobra prijateljica Herkula Poaroa, ona je i sama autorka krimi fantastike. Možemo je videti kako prati Poaroa na nekoliko njegovih poznatih slučajeva i nudi mu rešenja do kojih dolazi koristeći svoju oštru žensku intuiciju. Kao i Kristi, i Ariande Oliver ima svog stalnog detektivskog heroja, u liku skandinavskog privatnog istražitelja Svena Hjersona. Ovaj izmišljeni detektiv je protagonista serije Hjerson.

U prvoj epizodi upoznajemo Svena Hjersona kao penzionisanog istražitelja koji je nekada bio poznat po izuzetnoj sposobnosti zapažanja i navici da uspešno analizira ljude na osnovu najsitnijih tragova i tragova. U karijeri je rešio bezbroj slučajeva, ali je iznenada odlučio da se povuče.

Tokom vožnje trajektom, Klara Senberg je prišla Hjersonu sa idejom da snimi pravu krimi seriju. Novinarka je ubijena u svojoj kabini i ubrzo postaje jasno da je nekoliko osumnjičenih umešano u zločin.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement