Connect with us

FILM

JEDINI Na kanalu TV 1000

U nedelju, 16. jula, od 23.10

Published

on

Jedini

Jedini je akcioni triler u kome Gabrijel Julav je policajac koji mora da se suoči sa uvrnutom verzijom sebe, koja je pobegla iz paralelnog svemira i namerava da ga ubije (TV 1000, nedelja, od 23.10).

Paralelni svetovi se sudaraju kada nestašni agent koji mora da nadgleda ove svetove počne da uklanja verzije sebe u svakoj alternativnoj stvarnosti. Što više energije i moći uništava sa svakom verzijom, on se na kraju mora suočiti sa jednim čovekom koji stoji između njega i njegovog konačnog cilja…da bude jedan i jedini.

Da bi spasao univerzum, moraće da pobedi samog sebe. Samo nekolicina zna za postojanje paralelnih svetova u kojima postoje identične kopije nas. Kada ubica Iulav (Džet Li) odluči da ubije sve svoje dvojnike kako bi stekao božansku snagu, policajci Funš (Džejson Stetam) i Redeker (Delroj Lindo) kreću u poteru da održe svetove u ravnoteži. Poslednji preživeli dvojnik je srećno oženjeni Gabrijel Lo (Džet Li), posvećeni policajac koji ne zna ništa o paralelnim svetovima i srećno je oženjen prelepom T.K. (Karla Gugino). Ali kada Gabrijelov miran život poremeti nasilni zakon, počinje epska bitka između njih dvojice u kojoj je u pitanju sudbina sveta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement