Connect with us

FILM

HRABRE DEVOJKE Na kanalu TV 1000

Ljubomora najbolje klizačice, u utorak, 18. jula, od 18.45

Published

on

Hrabre devojke

Hrabre devojke je sportska drama koja se dešava u Bodinu, Teksasu, kada neprilagođen ćovek, ljubitelj indi-roka, pronalazi način da se izbori sa bedom u malom gradu (TV 1000, utorak, od 18.45).

Blis Kavendar (E. Pejdž) ima sedamnaest godina, odlično se slaže sa tatom (D. Stern), ali mnogo gore sa mamom (M. Gej Harden), jer je jedina želja njene majke da Blis nastupi u Izbor za mis. Za Blis, to je samo velika muka, ona je povučena, zatvorena. Povremeno radi u restoranu, zajedno sa svojim najboljim prijateljem Pašom (A. Šokat). Blis slučajno naiđe na letak o turniru na rolerima koji se održava u obližnjem Ostinu, pa vadi svoje stare rolere i ubeđuje Paša da učestvuju.

Kapiten ekipe Skouti predložio je Blisu da dođe na trening i audiciju. Da bi dobila pristup, Blis laže da ima 22 godine. Već na prvom treningu zapela je za oko treneru (A. Vilson) Skautu i ​​on ju je uvrstio u tim. Blisova veština i brzina kojom kliza izazvaće ljubomoru najbolje klizačice protivničke ekipe Vidov, Ajron Mejvena (DŽ. Luis)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement