Connect with us

Serije

GRENTČESTER Drama na kanalu EPIC DRAMA

U sredu, 19. jula, od 07.20

Published

on

Grentčester

GRENTČESTER je dramska serija, uzbudljiva i šarmantna radnja koju ćemo rado pratiti na televiziji, a smeštena je u Britaniju 1950-ih godina (Epic Drama, sreda, od 07.20).

Norton tumači ulogu Sidni Chambersa, dok mu se Green pridružuje kao iskreni i prezaposleni policijski inspektor Džordi Keating. Sidnijeva neočekivana saradnja sa grubim, praktičnim Džordijem je centralna za Grenčester. Džordije metodični pristup policijskom poslu nadopunjuje se sa Sidnijevim intuitivnim tehnikama izvlačenja informacija iz svedoka i osumnjičenih. Odlično sarađuju i razvijaju istinsko prijateljstvo, a svaki od njih nudi svoj pogled na zločine koje rešavaju.

Sidni je optužen za seksualni napad od strane oca 15-godišnje Abigail Redmond, pozivajući se na dokaze njenog nevidljivog dnevnika. Džordi i Sidni pronalaze njeno telo u studiju fotografa. Osumnjičeni su Danijel Marlou, gej fotograf (koji je snimio i objavio fotografije za odrasle Abigejl ne znajući njene godine), njen posesivni i nasilni otac i njen školski drug Geri Bel, tinejdžer sa mentalnom retardacijom. Sidni otkriva da je Abigejl bila trudna i da su njegovi pretpostavljeni u crkvi krili tajnu – Sem Milburn, kolega vikar sa mračnom prošlošću.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement