Connect with us

Serije

LUCIFER Naučna fantastika na kanalu FOX

Može li đavo preći na stranu dobra, u utorak, 25. jula, od 11.45

Published

on

Lucifer

LUCIFER je originalna priča o palom anđelu (Fox, utorak, od 11.45). Nezadovoljan titulom vladara pakla Lucifer Morningstar napušta svoj presto i penzioniše se u Los Anđelesu. Udružuje se s agenticom policije Kloi Deker u hvatanju kriminalaca.

Nezadovoljan monotonom pozicijom Gospodara pakla, Lucifer je sišao sa trona i povukao se u Los Anđeles gde poseduje luksuzni noćni klub. Šarmantan, harizmatičan i zgodan kao pakao, Lucifer uživa u penziji i okružen je nekoliko njegovih omiljenih stvari – vinom, ženama i pesmom. Iznenada, prelepa pop zvezda je ubijena pred Luksom. Prvi put posle otprilike 10 milijardi godina, Lucifer je osetio da se nešto duboko u njemu probudilo kao rezultat ovog ubistva. Saosećanje? Saosećanje? Sama pomisao uznemirava njega, kao i njegovog najboljeg prijatelja Mazikeen aka Maze, opakog demona u obliku prelepe mlade žene.

Ubistvo privlači pažnju detektivke za ubistva Kloi Deker, koju Lucifer u početku veoma odbija. Ali ona postaje zainteresovana za njegov dar za izvlačenje tajnih želja ljudi, kao i za njegovu želju da postigne pravdu kažnjavanjem onih koji je zaslužuju. Dok zajedno pokušavaju da reše ubistvo pop zvezde, Lucifer je iznenađen Kloinom urođenom ljubaznošću. Lucifer je navikao da se nosi sa najgorim pojedincima čovečanstva i stoga je zaintrigiran Kloinom očiglednom čistoćom. Počinje da se pita ima li nade i za njegovu dušu.

U isto vreme, Božji glasnik, anđeo Amenadiel, stiže u Los Anđeles da ubedi Lucifera da se vrati u podzemni svet… Može li đavo biti u iskušenju da pređe na stranu dobra ili će ga prvobitni poziv povući nazad ka zlu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement