Connect with us

Serije

KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU Na kanalu FOX LIFE

U nedelju, 30. jula, od 16.10-17.35 (četiri epizode)

Published

on

Kako sam upoznao vašu majku

Kako sam upoznao vašu majku je komična serija koja govori o Tedu i njegovim prijateljima i njegovoj potrazi za pravom ljubavlju (Fox Life, nedelja, od 16.10-17.35). Serija je ispričana putem prisećanja iz budućnosti.

U prvoj epizodi – Godina je 2030. i stari Ted Mozbi priča sinu i ćerki kako je upoznao njihovu majku, a zatim se i oženio njom. Tada prvi put vidimo Teda, Lili i Maršala, Barnija i Robin.

U drugoj epizodi pod nazivom „Purpurna žirafa“, Ted organizuje žurku u nadi da će ponovo videti Robin, ali ona se ne pojavljuje, pa organizuje još jednu žurku, pa još jednu…

U trećoj epizodi pod nazivom „Sladak ukus slobode“, Barni nagovara Teda da idu na aerodrom da muvaju devojke. Prijatelji prate dve devojke do Filadelfije, ali ih obezbeđenje odvodi zbog sumnjivog ponašanja.

U četvrtoj epizodi pod nazivom „Vraćanje majice“, Ted se susreće sa bivšom devojkom i pita se da li je sada spreman za vezu s njom. Devojka se priseća kako ju je otkačio na njen rođendan i nije joj drago što se ponovo pojavio.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement