Connect with us

Serije

POMOĆ NA PUTU na kanalu VIASAT EXPLORE

Ovde nismo bezbedni i između života i smrti, u ponedeljak, od 06.05-07.05 (dve epizode)

Published

on

Pomoć na putu

Pomoć na putu je dokumentarni serijal gde najprometnija svetska autocesta, Cesta 401, nije mesto za one sa slabim srcem, ali kada se neko bavi spašavanjem teških vozila na tom nepredvidljivom putu, čitav je dan suočen sa izazovima i teškim radnim uslovima (Viasat Explore, ponedeljak, od 06.05-07.05).

Serija prati nekoliko velikih operatera za vuču vozila te ekipe za spasavanje i održavanje, dok se noću i danju bori za nesmetano odvijanje prometa na najvažnijem trgovinskom putu u SAD-u. Ti ljudi neumorno vode računa o tome da ceste budu otvorene u svim vremenskim uslovima. Od snežnih oluja koje izazivaju kilometrske zastoje do prevrnutih kamiona, svojim trudom onemogućavaju zaustavljanje prometa tokom vožnje u najgorim zimskim uslovima.

Kolin je zaglavljen na zaleđenim putevima, a čeka ga i neprijatno iznenađenje. Baba pokušava da se izbori sa curenjem goriva i prikolicom.

Endruova sestra pridružuje se posadi radi prvog zadatka, ali problem sa poslom pruža više uzbuđenja nego što je očekivala. Erik oseća pritisak rada u skučenom prostoru kako bi zaštitio svoju posadu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement