Connect with us

FILM

ČUVENI BAK HAUARD na kanalu TV 1000

Stari putevi slave, u petak, 04. avgusta, od 13.10

Published

on

Čuveni Bak Hauard

Čuveni Bak Hauard je komedija o mladiću koji se protivi svome ocu u vezi svog posla asistetna mađioničaru čija karijera ide nizbrdo (TV 1000, petak, od 13.10).

Nekada davno, Bak Hauard (Džon Malkovič) bio je u centru pažnje. Njegove fantastične sposobnosti – ne treba ih mešati sa magijom – donele su mu sopstveno mesto u Vegasu, a pojavio se 61 put u emisiji Džonija Karsona. Po njegovom ličnom mišljenju, njegov talenat je daleko od običnog – može da čita misli i hipnotiše čitavu grupu ljudi. Međutim, sada je svima osim Baku jasno da su dani njegove slave davno prošli, zadržava svoje mesto u udaljenim centrima i godinama nije rasprodao šou.

Uprkos svemu, Bak Hauard se ne predaje, uveren u svoju slavu i uveren da će se vratiti. Sve što mu treba je menadžer i lični asistent. I baš u tom trenutku, nezaposlenom piscu Troju Gejblu (Kolin Henks) treba posao i sopstvena svrha. I tako, uz pomoć vatrene publicistkinje (Emili Blant) i sudbine, Bak se iznenađujuće vraća svojim starim putevima slave, pružajući mladom Troju pravo životno iskustvo!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement