Connect with us

Serije

INSPEKTOR DŽORDŽ DŽENTLI na kanalu EPIC DRAMA

Mir i ljubav, u ponedeljak, 07. avgusta, od 10.15

Published

on

Inspektor Džordž Džentli

Inspektor Džordž Džentli je britanska krimi serija u kojoj gledate čuveni detektivski dvojac, Džordža Džentlia (Martin Šo) i Džona Bakusa (Li Inglbi), na kanalu Epic Drama, u ponedeljak, 07. avgusta, od 10.15.

Tenzija raste kako SSSR treba da igra fudbalsku utakmicu u Sanderlendu, a strah Crvenih je još veći jer podmornica treba da stigne u Džerou. Policiji najmanje trebaju demonstranti predvođeni radikalnim studentima sa Univerziteta Daram dok svi svetski mediji čekaju fudbalsku utakmicu. Ali ubistvo dobro poznatog levičara i akademika Frejzera Barata (Emun Eliot), koji je pronađen mrtav u luci posle protesta, dovodi Džentlija i Bakusa do Univerziteta u Daramu – starog hrama znanja koji se bori da se nosi sa prilivom radne snage – učenici odeljenja.

Seksualni i društveni bunt svuda je u vazduhu, a mladima i optimistima ove snage izgledaju neizbežne i nezaustavljive. Bahus je užasnut, ali i očaran promiskuitetom i slobodnom ljubavlju na koju nailazi. Nežno, ratni veteran, oštriji je i shvata da je emancipacija uvek mač sa dve oštrice.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement