Connect with us

FILM

SITNI PREVARANTI na kanalu FOX MOVIES

Pljačka se pretvara u fijasko, u petak, 11. avgusta, od 18.00

Published

on

Sitni prevaranti

SITNI PREVARANTI je komedija u kojoj sitni lopov i njegova supruga uspevaju da se obogate nakon što posao koji je trebalo da sakrije lošu pljačku banke, neočekivano postane uspešan (Fox Movies, petak, od 18.00).

Iako je već proveo vreme u zatvoru zbog neuspešnih pokušaja pljačke, Rej (V. Alen) i dalje veruje da mu je suđeno da jednog dana konačno obavi „pravi“ posao i zaradi. Smišlja plan da provali u lokalnu banku – iznajmiće poslovni prostor pored banke i u njemu otvoriti poslastičarnicu, gde će njegova supruga Frenči (T. Ulman) peći svoje čuvene kolače, dok će on i njegovi partneri da prave podzemni tunel u podrumu.

Kada konačno uspe da ubedi svoju ženu da mu pomogne sa svojim kulinarskim veštinama, Rej i njegova kompanija prionu poslu. Međutim, pljačka se pretvara u fijasko i Rej zamalo ponovo ne završi u zatvoru. Na sreću, policajac koji ga je uhvatio na delu postao je veliki obožavalac Frenčijevih kolača i ponudio Reju slobodu ako ga on zauzvrat uvuče u sve unosniji posao sa kolačima. Rej pristaje i odmah osniva kompaniju za proizvodnju slatkiša, koja za godinu dana postaje jedna od najbogatijih kompanija u Njujorku…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement