Connect with us

Serije

MIKELINA KLASIČNA ITALIJANSKA KUHINJA na kanalu24KITCHEN

U utorak, 15. avgusta, od 18.00-18.30

Published

on

Mikelina klasična italijanska kuhinja

Mikelina klasična italijanska kuhinja je kulinarski serijal u kome Mikela bira jela koja su odavno omiljena, ali i neka neobična i savremena jela (24Kitchen, utorak, od 18.00-18.30). Njeni autentični recepti koji se lako prate zasnovani su na lekcijama koje je naučila od svojih baka i deda, ali takođe odražavaju njen savremeni ukus, kako bi u svačiji dom doneli najbolje od italijanskih ukusa. Kuvari koji govore o svojoj ljubavi prema italijanskoj kuhinji su Džejmi Oliver, Rut Rodžers, Teo Rendal, Aldo Zili, Valentina Haris, Đenaro Kontaldo, Sem Haris, Florens Najt i Džejkob Kenedi.

Velško-italijanska kuvarica Mikela Čijapa podeliće svoje omiljene recepte za klasična italijanska jela, a zatim se sastati sa poznatim kuvarima, kako bi čula njihovo mišljenje o tome zašto je italijanska kuhinja toliko popularna i uticajna.

U zadnje vreme, brusketi, lingvini i pesto postali su omiljeni u čitavom svetu. Italijanska kuhinja postala je omiljena jer je jednostavna za pripremu i zadovoljiće svačije ukuse. Mikela Čijapa pokazaće nam kako da skuvamo najfinija italijanska jela.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement