Connect with us

Serije

MERDOKOVE MISTERIJE na kanalu FOX CRIME

U sredu, 16. avgusta, od 16.05

Published

on

Merdokove misterije

MERDOKOVE MISTERIJE je krimi serija koja u današnjoj epizodi predstavlja čoveka koji je pronađen mrtav na kostimiranoj zabavi na temu Luisa Kerola. Svi tragovi upućuju na gosta obučenog kao Ludi Šeširdžija… Ali Ludi Šeširdžija je bio Merdok (Fox Crime, sreda, od 16.05).

Samo nekoliko dana pre venčanja dr Rubi Ogdena i dr Darsija Garlanda, detektiv Merdok se budi iz sna izazvanog drogom na mestu zločina i saznaje da je on glavni osumnjičeni za ubistvo Rendolfa Litlfera, počasnog gosta na kostimiranoj zabavi na temu Alise u zemlji čuda koja je održana prethodne noći. Inspektor Brakenrajd veruje da je Merdokovo ubistvo namešteno, ali je slučaj dodeljen inspektoru Džajlsu iz Treće stanice, koji naređuje da Merdok bude zatvoren dok se istina ne otkrije.

Džajls ispituje Merdoka o zabavi, ali njegova nejasna sećanja ne mogu da ga spasu. Dokazi protiv njega postaju još jači kada se sazna da je uhapsio Litlfera mnogo godina ranije. Pošto Litlfer nije osuđen, Merdok odlučuje da uzme zakon u svoje ruke. Pokušavajući da sazna istinu, Merdok beži iz zatvora kako bi potražio gosta zabave koji je i tada dobro poznavao Litlfera. Za to vreme, Rubi Ogden otkriva da je Mardok nameravao da zaprosi njenu sestru Džuliju, zbog čega Džulija ima emocionalni izliv samo nekoliko sati pre venčanja. Kada Džulija pošalje Merdoku strastvenu poruku, on se suočava sa bolnom odlukom: da li da se pobrine da pravda bude zadovoljena u ubistvu Litlfera ili da požuri u crkvu da spreči venčanje. Njegov izbor ostavlja Brekenrida bez reči i mogao bi da bude kraj Mardokove karijere.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement