Connect with us

FILM

GOSPODARI ULICE na kanalu FOX MOVIES

U petak, 18. avgusta, od 22.55

Published

on

Gospodari ulice

GOSPODARI ULICE je krimi akcija u kojoj se policajac na tajnom zadatku još uvek oporavlja od smrti svoje supruge (Fox Movies, petak, od 22.55). Tom Ladlou je vrhunski policajac u Los Anđelesu koji teško živi u životu nakon smrti svoje žene. Kada dokazi pronađeni na mestu ubistva njegovog kolege policajca počnu da ukazuju na to da je on počinilac, Tom je primoran da brani svoju nevinost boreći se protiv sistema koji je radio celog života, što ga dovodi do zastrašujućeg otkrića o (ne)lojalnosti policijskih službenika svom poslu.

Usred nereda u Los Anđelesu, detektiv policije u Los Anđelesu koji je uvek išao iznad i dalje od dužnosti da bi zaštitio ulice, dobija iznenadni poziv koji ga ubeđuje da više ne može da koristi taktiku koja ga je učinila takvim efikasnim na poslu. Veteran policije Los Anđelesa Tom Ladlou (Kijanu Rivs) lično je bio svedok najgoreg što ulice mogu da ponude, a kada je njegov partner, detektiv Terens Vašington (Teri Kruz), ubijen, nasilje pogađa previše blizu kuće.

Uprkos zabrinutosti kapetana Vokera (Forest Vitaker) da je blistavi detektiv previše lično shvatio slučaj, Ladlou kreće u misiju da privede ubicu svog partnera pravdi. I dok kapetan Voker pokušava da ubedi Ladloua da mora da radi u skladu sa zakonom, kapetan Bigs (Hju Lori) iz unutrašnje kontrole počinje da prati svaki korak ovog osvetoljubivog predstavnika zakona. Da bi izvršio svoju misiju, Ladlou koristi mladog detektiva za pljačke i ubistva, Diskanta (Kris Evans), da prati Vašingtonove ubice po ulicama Los Anđelesa. Kasnije, kada se Ladlou i Diskant suoče licem u lice sa nemilosrdnim ubicama policajca, moraju da biraju između pridržavanja zakona i gorke osvete.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement