Connect with us

Serije

MISTERIJE BROKENVUDA na kanalu FOX CRIME

U petak, 18. avgusta, od 22.00

Published

on

Misterije Brokenvuda

Misterije Brokenvuda sastoji se od četiri dvočasovne priče o ubistvu smeštene u naizgled mirnom ruralnom gradu gde najnoviji stanovnik, inspektor Majk Šeperd, otkriva da ubistvo vreba čak i na najprijatnijim mestima (Fox Crime, petak, od 22.00).

Radnja serije smeštena je u izmišljeni grad Brokenvud na Novom Zelandu, koji ima 5.000 stanovnika i koji polako opada, jedan po jedan ili dva, u zavisnosti od toga koliko ih je ubijeno te nedelje. Serija donosi svojevrsni otklon od mnogih drugih u kojima zločine rešavaju forenzičari. Naime, u Brokenvudu su ubistva uvek konkretna, motivi su prepoznatljivi, a zapleti se mogu rešiti ljudskim rasuđivanjem, a ne forenzičkim peripetijama.

Glavni protagonisti serije su iskusni detektiv sa nepogrešivim instinktom Majk Šepard (Nil Ri) i njegove kolege detektiv Sims (Fern Saterlend) i Brina (Nik Sampson). Serija je snimana u raznolikom i prelepom novozelandskom pejzažu: rekama, jezerima, farmama, vinogradima, plažama, uvalama i šikarama, što umnogome doprinosi atraktivnosti i doživljaju gledanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement