Connect with us

FILM

VAN HELSING horor na kanalu FOX

Lovac na čudovišta, u nedelju, 20. avgusta, od 21.00

Published

on

Van Helsing

VAN HELSING je horor u kome slavnog lovca na čudovišta šalju u Transilvaniju da zaustavi grofa Drakulu koji koristi vukodlaka i istraživanja doktora Frankenštajna za svoje zlikovačke ciljeve (Fox, nedelja, od 21.00).

Krajem 19. veka, čuvenog lovca na vampire Gabrijela Van Helsinga (Hju Džekman) progoni prošlost koje ne može da se seti i misija koju ne može da ignoriše. Van Helsing pronalazi zemlju kojoj se divio u prošlosti, gde legendarna stvorenja tame oživljavaju. To je mesto kojim vlada zli, zavodljivi i nepobedivi vampir grof Drakula (Ričard Roksburg). Van Helsingova misija je da ubije Drakulu.

Ana Valerius (Kejt Bekinsejl) je jedna od poslednjih članica moćne kraljevske porodice koju je Drakula doveo na ivicu uništenja. Sve što Ana želi je da osveti svoje pretke i razbije drevnu kletvu ubijanjem vampira. Van Helsing i Ana su odlučni da ubiju svog zajedničkog neprijatelja i unište njegovu vladavinu terora. Međutim, izazivajući neprijatelja koji nikada ne umire, Van Helsing otkriva tajnu o kojoj nije ni sanjao i suočava se sa nerazjašnjenom misterijom iz svoje skrivene prošlosti.

Film je dobio nagradu „ASCAP“ 2005.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement