Connect with us

Serije

U HESTONOVOM SVETU na kanalu 24KITCHEN

U petak, 25. avgusta, od 06.00

Published

on

U Hestonovom svetu

U HESTONOVOM SVETU je kulinarski serijal u kome je Heston Blumental stvorio neviđeni kulinarski svet prožet magijom (24Kitchen, petak, od 06.00). Svojim restoranima i kreativnim projektima nametnuo je novi nivo kulinarske izvrsnosti i uveo potpuno inovativne pristupe hrani. Ali Heston će svoj svet staviti pred neverovatan izazov. On će svoj ponos i radost, svoj glavni restoran, „Debela patka“, sa svim osobljem i opremom preseliti u Melburn, Australija, udaljen 17.000 kilometara. Tamo, u potpuno nepoznatoj zemlji, pokušaće ne samo da otvori, već i da uspešno vodi svoju ugostiteljsku delatnost punih sedam meseci.

Nijedan restoran sa tri Mišelinove zvezde nikada nije pokušao takav poduhvat, a niko ne zna da li će uopšte uspeti. Ovaj dokumentarni serijal pratio je tu izuzetnu avanturu godinu dana.

Da li ste ikada poželeli da uđete u restoran „Debela patka“, koji pripada Hestonu Blumentalu i nagrađen je sa tri Mišlenove zvezde? U prvoj epizodi iz tri dela, dobićete ekskluzivan pristup ovom svetski poznatom restoranu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement