Connect with us

FILM

SVI NAŠI STRAHOVI na kanalu FOX

U subotu, 26. avgusta, od 21.00

Published

on

Svi naši strahovi

SVI NAŠI STRAHOVI je triler u kojme analitičar CIA Džek Rajan mora da zaustavi planove neonacističke frakcije koja preti da izazove katastrofalan sukob između Sjedinjenih Država i novoizabranog predsednika Rusije detonacijom nuklearnog oružja na Superboulu u Baltimoru (Fox, subota, od 21.00).

Ben Aflek igra Džeka Rajana, novog istoričara i analitičara CIA-e koji se nađe u centru pažnje špijunske zajednice kada Nemerov, ruski političar za koga je Rajan ekspert, iznenada postaje lider bivšeg Sovjetskog Saveza nakon neočekivane smrti aktuelni predsednik. Pridružio mu se i direktor CIA Cabot (Morgan Friman), Rajan – suprotno mišljenjima mnogih visokih zvaničnika Bele kuće – insistira da Nemerov nije ratni huškač.

U međuvremenu, kadar neofašista, predvođen Dreslerom (Alan Bejts), planira da detonira nuklearnu napravu koja je spašena nakon davnog pada izraelskog borbenog aviona na Superboulu u Baltimoru u Merilendu. Ovim terorističkim incidentom nameravaju da započnu rat između supersila u čijem će postapokaliptičnom vakumu moći da osvoje svet.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement