Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 799. EPIZODA: ŠOK! ZVRK je u KRITIČNOM STANJU! Hoće li PREŽIVETI?

U četvrtak, 31. avgusta

Published

on

Igra sudbine 799. epizoda: Luka odlazi na Maldive da razbistri misli. On i Strahinja pričaju o svemu što se dogodilo – hapšenju Luke i Alekse i Tića, koji su upropastili kartu od milion dolara.

Taman kada se opuste, Luki zazvoni telefon – zove ga Kaja i kaže mu da ima loše vesti. Zvrk je doživela saobraćajnu nesreću i u kritičnom je stanju. Luka odmah želi u Sloveniju, ali to nije moguće jer mu je oduzet pasoš.

Pančetu zove Crnijev advokat, zbog situacije sa Tičom, Pančeta nije raspoložena za razgovor, ali je advokat obaveštava da je Crni preminuo. Pančeta je šokirana.

Zbog naloga Interpola, Kol je prinuđen da Riter pretvori u svedoka saradnika.

Nakon davanja izjave, Riter je u hotelskoj sobi. Uživa u tome koliko je dobar, ali iznenada su u sobu uletele unajmljene ubice sa porukom njegovog strica Viktora Brunera.

Tića Pančeti konačno priznaje istinu. Pančeta je van sebe, ponovo počinje da puši.

Tića je zabrinut, ali kada Pančeta „pucne” i pljune mu u lice da je on glavni krivac što joj je izazvao najveći stres u životu, Tića ne može da izdrži i ne ostaje dužan.

Ni Ivan ni Nada ne prekidaju svađu kada stignu.

Na vrhuncu besa Pančeta izbacuje Tiću iz kuće.

Luka priznaje Vukašinu da su pustili pošiljku koja je teža od dogovorene i da su za nju uzeli novac.

Vukašinu je jasno da je to novac kojim su kupili vilu. Ne može da veruje šta su uradili, a novi šok sledi kada sazna da je Dijana Erski bila posrednik u svemu tome. Jedini cilj je da Aleksu izvuku kako znaju.

Kole i Dunja imaju detinjastu svađu koja prerasta u tuču, ali Irma je prekida. Irma im objašnjava kako treba da neguju svoj odnos i kako jedno drugom znače sve.

Luka odlazi u Maldive da razbistri misli. On i Strahinja pričaju o svemu što se dogodilo – hapšenju Luke i Alekse i Tića, koji su upropastili tiket od milion dolara.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement