Connect with us

Serije

PLAVA KRV serija na kanalu FOX CRIME

U četvrtak, 31. avgusta, od 15.10

Published

on

Plava krv

PLAVA KRV je serija gde je borba protiv kriminala neiscrpan izvor TV autorima, ali samo retke policijske krimi-drame uspevaju da zaintrigiraju milione gledalaca širom sveta i da im drže pažnju više od 10 godina. Jedna od najuspešnijih američkih serija u poslednjoj deceniji je „Plava krv“, koju gledamo od 31. avgusta (radnim danima) na kanalu FOX CRIME.

Od autora i producenata čuvenih „Sopranovih“, Robin Grin i Mičel Berdžes, „Plava krv“ prati porodicu Regan, čiji su članovi generacijama radili i još rade u njujorškoj policiji. U centru zbivanja je načelnik Frenk Regan, ratni veteran koji koristi specifične taktike u rešavanju teških slučajeva. On je već duže vreme udovac. Njegov srednji sin, takođe policajac, izgubio je život na dužnosti, zbog čega je Frenk zaštitnički nastrojen prema starijem sinu i detektivu Deniju, ćerki i zamenici državnog tužioca Erin i najmlađem sinu i novopečenom policajcu Džejmiju.

Otmice, pljačke i ubistva samo su deo onog s čime se svakodnevno susreće ova policijska porodica. Svaka epizoda pred njih stavlja naizgled nerešive slučajeve, koje oni, zahvaljujući svojim veštinama i znanju, uspevaju da rasvetle.

Glavne uloge: Tom Selak (Frenk Regan), Doni Volberg (Deni Regan), Bridžet Mojnahan (Erin Regan), Vil Estes (Džejmi Regan), Len Kario (Henri Regan), Endru Teračano (Šon Regan).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement