Connect with us

FILM

MLADI REVOLVERAŠI vestern na kanalu TV 1000

U nedelju, 03. septembra, u 23.00

Published

on

Mladi revolveraši

MLADI REVOLVERAŠI je vestern gde grupa mladih naoružanih ljudi, predvođena Bilijem Kidom, želi da osveti ubistvo rančera koji je postao njihov dobrotvor (TV 1000, nedelja, od 23.00).

Okrug Linkoln, 1878. Britanski rančer Džon Tanstal (Terens Stamp) angažuje šestoricu mladića beskućnika (Emilio Estevez, Kifer Saterlend, Lu Dajmond Filips, Čarli Šin, Dermot Malruni, Kejsi Simaško) kao pomoć. Uči ih da čitaju i pišu u nastojanju da ih učini civilizovanim ljudima. Marfi je Džonov veliki konkurent, rančer koji ima monopol na sve poslove i vidi Džona kao pretnju koju rešava metkom. Nakon ubistva svog šefa i tutora, šestorica mladića preuzimaju pravdu u svoje ruke. Lokalni sudija Vilson je nemoćan da sprovede zakon.

Naime, šerif Brejdi je na Marfijevom platnom spisku. Gradski tužilac Aleks ubeđuje sudiju da ovlasti Džonove pomoćnike da dele pravdu. Sudija to čini izdavanjem naloga za hapšenje ubica. Umesto da ih uhapsi, Vilijam Boni ih je upucao. Šestorica ubrzo postaju poznata po svojim dobrim delima, a Vilijam ima nadimak Bili Kid. Nakon što su uspeli da se zamere i jednoj i drugoj strani zakona, lovci postaju progonjeni…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement