Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Oglasio se STEVAN PIALE! IGRA SUDBINE pred novim ZEMLJOTRESOM! Evo i KOJIM!

Ko sledeći napušta seriju?

Published

on

Igra sudbine Stevan Piale

Igra sudbine prolazi kroz turbulentan period. Seriju je prvo napustio Ammar Mešić, a za njim je zvanično otišla i Olja Lević. Nezvanično, mnogo je onih koji su krišom nestali sa malog ekrana popularne sapunice. Recimo, Snežana Savić, koje nema već mesecima, iako niko zvanično nije objasnio gde se izgubila Donka Desaeli. Baš kao što je mistično nestala i Adina sestra Marčeta, koju je u nekoliko navrata dočarala glumica Katarina Vićentijević.

Među prvima koji su prokomentarisali odlazak Olje Lević iz serije bio je i njihov kolega Stevan Piale koji je na svom Instagram profilu podelio objavu na kojoj je sa Oljom i Ammarom. Uz muziku Bjelog Dugmeta Stevan je poručio da sa drugom i prvom devojkom iz serije pamti neka mnogo bolja i srećnija vremena, i time zaintrigirao obožavaoce serije. Da li je on sledeći koji će najaviti svoj odlazak?

Za sada, bar kako se to može videti u storiji jednog od producenata serije Danijela Đurića, Stevan ostaje deo serije sa Draganom Mićalović i Sandrom Bugarski sa kojima je i pozirao za potrebe promotivnih snimanja.

Budući da se najave o odlasku iz serije sada odvijaju na nedeljnom nivou, pitamo se čiji ćemo stori čitati sledećeg vikenda?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement