Connect with us

Serije

DETEKTIV MURDOK na kanalu EPIC DRAMA

Mutikaše, u petak, 08. septembra, od 23.20

Published

on

Detektiv Murdok

DETEKTIV MURDOK u svojoj 13. sezoni, ova sjajna i međunarodno priznata serija slavi 200. nastavak, nastavljajući da prati privatne i profesionalne živote detektiva Vilijama Murdoka (Janik Bison), dr Džulije Ogden (Helen Džoj), inspektora Tomasa Brakenrajda (Tomas Krejg), policajca Džordža Krebtria (Džoni Haris) i Henria Higins-Njusoma (Laklan Murdok) i detektiva Levelina Votsa (Danijel Maslani) dok se bave najvećim misterijama Toronta, od ozbiljnih i istorijskih do komičnih i neobičnih (Epic Drama, petak, od 23.20).

Murdok nastavlja da oduševljava veštim otkrivanjem koje olakšavaju brojne inovacije i izumi, kao što je uređaj koji meri crte lica i upoređuje ih sa postojećim policijskim dosijeima. Nažalost, njegova sumnja u način na koji je Vajolet Hart (Šenis Banton) postala mrtvozornik i nepoverenje u njene motive i dalje izazivaju sukob. Naoružana ambicijom, mogla bi da bude zaista gadan neprijatelj Murdoku i dr Ogdenu. Specijalni agent Robert Parker (Marc Senior), Afroamerikanac i bivši detektiv Pinkertona koji se prvi put pojavio kao osumnjičeni za ubistvo sindikaliste i na kraju pomogao u rasvetljavanju zločina, dolazi u stanicu kao pojačanje.

Murdok istražuje eksploziju na skupu sufražetkinja kojem su prisustvovali dr Talbot (Kler Gus) i Džulija, što je rezultiralo smrću jednog čoveka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement