Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 646. epizoda: ŠOK! Mila je Aleksi rekla ONO NAJGORE! A evo i ŠTA!

U petak, 3. februara

Published

on

Igra sudbine 646

Igra sudbine 646. epizoda: Mila je maksimalno ljubomorna zbog toga što Aleksa provodi sve više vremena sa Senkom Kokolj. Ona sumnja u njegovu vernost. Optužuje ga da je zapustio dete zbog te žene! Da li sledi novi kraj za Milu i Aleksu?

Senka Kokolj je ovog puta otišla korak dalje u uspostavljanju diktature u firmi. Iako se Lenka izvinila zbog greške koju je učinila Senka je neumoljiva. Lenka je otpuštena. Da li je ovo samo drugi način da se produkcija serije „Igra sudbine“ oprosti od glumice Nine Mrđe?

Uzbuđenja u domu Kanačkih ne prestaju. Dok Sofija plete novi pakleni plan u Kan Holdingu, i to oko Senke Kokolj, Vukašin i Cole otkrivaju najveću misteriju Bajmoka. Ko se krije u kući Stane i Milana.

Cole od kolega iz Subotice dobija fotografiju koja će baciti potpuno novo svetlo na istragu osumnjičenih sa severa Srbije. Misterija je konačno rešena. Na fotografiji je niko drugi do Una Hristić.

Vukašin naređuje da ova informacija ne sme da procuri u javnost, niti za nju sme da zna iko osim njih dvojice.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement