Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4 stiže na TV Prva! Evo i KADA i u kom terminu pratimo NOVE EPIZODE!

Novi problemi za Nemanju Arsića u nastavku

Published

on

Urgentni centar 4

Urgentni centar 4Prva televizija od 14. septembra, četvrtkom i petkom od 21.20 u programskoj šemi ima pravu poslasticu za gledaoce – čertvrtu sezonu serije “Ugrentni centar”.

Nove epizode omiljene domaće serije o lekarskoj ekipi donose nam maestralni glumci poput Dragana Mićanovića, Marije Vicković, Ivana Bosiljčića, Milana Kolaka, Ivana Jevtovića, Dubravke Mijatović, Nikole Vujovića, Slobode Mićalović, Zinaide Dedakin i mnogih drugih.

Dinamični životi zaposlenih u Urgentnom centru i u ovoj, četvrtoj sezoni istoimene serije, biće burni, i puni iznenađenja.

Doktor Radak i Simonida će krunisati njihovu ljubav brakom i prinovom, ali senka teške bolesti koja prati Radaka preti da pokvari radost.

Nemanja Arsić se vraća da okaje stare grehe i konačno sazri u instituciji iz koje je ponikao, a Refik mora da odluči da li je ista ta institucija važnija od porodice.

Damjan Mešterović ima borbu sa sobom, ne samo zbog zloupotrebe lekova, već i zbog nove romanse na pomolu, razvoda roditelja i smrti bake koja ga je odgajila.

Uskoković i Sara Kolarov (Dubravka Mijatović) nastavljaju svoj rivalitet, ali ne zadugo, jer će svakome od njih život zadati mnogo veće prepreke, te konačno njihove ambicije i sujete odlaze u drugi plan – u ovoj sezoni se ogoljavaju pred nama, i postaju ljudi od krvi i mesa, ne toliko posvećeni poslu kao ranije.

Urgentni će zato pretrpeti izvesne promene, u kojima nova hirurškinja, Andrea Markov, postaje glas razuma i oslonac svom timu.

Novi stažisti poput Đorđa Predića, Milana Galovića i Maje Regodić prolaziće kroz sopstvena iskušenja – i da se probiju kao novajlije, i da prevaziaze lične drame, stasavajući pred našim očima u hrabre i požrtvovane ljude, jer ih formira upravo Urgentni centar, slučajevi sa kojima se susreću, i staro osoblje koje već godinama bije bitke za tuđe živote.

Sestre, na čelu sa Vanjom Kokotović, Ljiljom i Nemanjom, takođe će zabljesnuti u novoj dimenziji, otkrivajući nam svoje tajne – nekad duhovite, a nekad dirljivije od priča pacijenata koji prolaze kroz Urgenti centar.

Čevrtkom i petkom od 21.20 na Prvoj uživajte uz “Urgentni centar”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement