Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 817. EPIZODA: Dijana Erski ucenjuje Milu i Unu! Evo KAKO će im UNIŠTITI REVIJU!

U ponedeljak, 18. septembra od 20.00

Published

on

Igra sudbine 817

Igra sudbine 817. epizoda: Marijana sređuje tv prilog o reviji u najpopularnijoj modnoj emisiji u zemlji. Postoji jedan problem – ekipa dolazi da snimi prilog te večeri.

Una i Mila spremaju Galu za nastup pred kamerama, Gala je super spremljena.

Iznenada, dolazi Dijana Erski – uceni Milu i Unu, traži i ona svoje vreme pred kamerama inače će, u te iste kamere, ispričati sve što zna o njihovim muževima.

Ekipa dolazi, tenzija raste, Una i Mila ne znaju šta da rade.

Vukašin i Marinko razgovaraju pitajući se ko bi to mogao da mu preti preko Žakline. Vukašin zaključuje da ma ko to bio neće se lepo provesti.

Dijana skrati telefonski razgovor sa Urednikom tako da Lenka ne pretpostavi s kim je razgovarala. Lenka je pita za detalje razgovora, Dijana ne želi da joj kaže. Lenka je upozorava da pazi šta radi, podseti je kako je prošli put iznenadila „tekvondo“ udarcem i sklonila joj muštiklu.

Strahinja i Nada prave „slatki sto“ ketering za reviju Kan Holdinga. Pančeta ne veruje da je Strahinja odustao od karijere manekenka. Kada ih vidi da zajedno rade u ljubavi, Pančeta želi da im pomogne – vraćaju joj se stare kulinarske strasti i uživanje u pravljenju kolača. Razmišlja se da ostavi život poslovne žene i vrati se kolačima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement